HTML

Paullal az élet

Ajándék Paul Flemming 20. születésnapjára

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kick off

2011.02.03. 13:09 morientes

Drága Fiam, PD!

Szeretettel köszöntelek 20. születésnapod alkalmából! Ez a blog a te ajándékod tőlünk, ebben igyekszünk a mi szemszögünkből életed első szakaszának legfontosabb eseményeit rögzíteni. Édesanyád már hamarabb elkezdte, az ötletgazda is ő, természetesen. Ilyen kreatív anyukád van, bizony. Az ő első bejegyzése (2010.10.23.) óta született bejegyzéseket zanzásítva tárom a magyar nyelvterület elé, hogy aztán az Aufholjagd befejezésével párhuzamosan jelenjenek meg az aktuális bejegyzéseink. Borzongató belegondolni, hogy amikor ezt olvasod, 2030 november 17.-t írunk, gondolom te is vadul borzongsz eme bejegyzés dátumán.

Isten éltessen tehát! Jó olvasást kívánunk! Remélem örülsz a Cápa 9, Rendőrakadémia 14 és a Terminátor 8 filmgyüjteménynek, az utolsó darabot sikerül majd megvennem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lebenmitpaul.blog.hu/api/trackback/id/tr782635718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása